Permanente valbeveiliging

Permanente valbeveiliging op daken

Veilig werken op daken met permanente valbeveiliging

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het creƫren van een veilige en betrouwbare werkomgeving. zeker als uw personeel wordt ingezet op risicovolle werkplekken zoals daken en hoogwerkers.

Maak altijd gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen voor goede veiligheid op het dak. Dan loopt u nooit tegen juridische procedures aan. Werknemers blijven hierdoor duurzaam inzetbaar en hebben een veilige en gezonde werkomgeving.

Wij kunnen valbeveiliging aanbieden, maar ook valbeveiliging keuren. Neem contact op voor meer informatie.

Permanente valbeveiliging

Op daken vanaf 2,20 meter hoogte moet er altijd een vorm van valbeveiliging toegepast worden, zodat het personeel & derden niet over de rand kunnen vallen. Gebruikelijk is het plaatsen van permanente hekwerken of ankerpunten met een lijnsysteem. Eco daktechniek zorgt er altijd voor dat het beveiligingssysteem zo ingericht wordt dat vallen niet meer mogelijk is bij juist gebruik.

Bij valbeveiliging wordt er vaak gebruik gemaakt van een harnas waarmee u verbonden bent met een los ankerpunt of met een lijnsysteem. (indien gewenst) kunnen wij een harnas mee leveren. Eco daktechniek garandeert u 100% dak veiligheid, Zo kunt u onbezorgd werken op hoogte.

Kooiladders

Valbeveiliging op het dak is erg belangrijk. Maar het op een veilige manier kunnen bereiken en verlaten van het dak is net zo belangrijk. Eco Daktechniek kan daarom voor ieder dak een kooiladder leveren die voldoet aan de huidige eisen en normen. De aluminium trappen zijn er niet alleen voor standaard daken, maar ook voor maatwerksituaties.

gebruiksvriendelijke kooiladders

Om de kooiladders gebruiksvriendelijker te maken, kan de kooiladder worden uitgevoerd met een uitstap- of rustbordes en voorzien worden van uitstapleuningen.

Daarnaast zijn de kooiladders duurzaam, voldoen ze aan alle veiligheidseisen voor de veiligheid naar uw dak en zijn de aluminium trappen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Wilt u informatie over valbeveiliging of het plaatsen van een kooiladder klik hier voor een offerte.

Chat openen
Hulp nodig ?
Heeft u een vraag ?

Stel hem hier aan een van onze medewerkers !