ECO Daktechniek B.V.

Over Eco daktechniek B.V.

Bij Eco daktechniek houden wij ons bezig met het ontwikkelen, verkopen, aanleggen en onderhouden van duurzame platte daksystemen en valbeveiligingssystemen.

Klantgericht werken is een belangrijk kenmerk van onze organisatie, van onze werknemers kunt u daarom heldere communicatie, goede afspraken & deskundigheid verwachten, dit heeft als resultaat dat u totaal ont zorgt wordt en bovendien een uitstekend dak krijgt !

Eco Daktechniek streeft voor zover het toelaat in zowel haar huidige als toekomstige projecten naar duurzame en innovatieve oplossingen voor het dak. Denk hierbij aan het toepassen van de nieuwste materialen en technieken die bijdragen aan ons milieu en klimaat, maar ook de levensduur van uw dak sterk bevordert. De taak tot het verbeteren van onze omgeving willen wij samen met u op ons nemen.

Zoals eerder vermeld staat u als klant natuurlijk centraal daarom houden wij onszelf ook constant op de hoogte van de huidige subsidie regelingen en wettelijke bepalingen, om u als opdrachtgever ook hierin te kunnen ondersteunen.


Voor wie we werken

Bij Eco Daktechniek werken we onder andere voor project ontwikkelaars, vastgoed beheerders, woningcorporaties, zorg instellingen, scholen, aannemers en particulieren.

Voor uitdagende en uiteenlopende projecten voor zowel nieuwbouw en renovatie of inspecties en meerjarig onderhoud bieden wij u altijd een gedegen advies op maat.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op dit kan zowel per mail of tijdens kantoor uren per telefoon


Ons team

Marco van Houten
Marco van Houten Directeur

Remco Knol
Remco Knol Calculator/Werkvoorbereider

Jolanda Hasselt
Jolanda Hasselt Financiƫle administratie

Partners

________________________________________________________________________________________________________________________

Chat openen
Hulp nodig ?
Heeft u een vraag ?

Stel hem hier aan een van onze medewerkers !